Onze service is op alle onderdelen beter

Levering binnen 24 uur

Door onze optimale logistiek kunnen wij u – mits voor 11.00 uur besteld – nog dezelfde dag aan bijna elk gewenst onderdeel helpen. Heeft u voor morgen onderdelen nodig? Bestel deze in de middag voor 17.00 uur en wij hebben dit de volgende ochtend om 8.30 uur voor u klaar liggen.

Verhuur gereedschap

Het is bij ons mogelijk om bepaalde gereedschappen en apparaten te huren. Ook voor een korte periode én tegen een schappelijke vergoeding. Meer weten? Kijk hier.

Bezorging

Voor onze zakelijke klanten hebben wij een onderdelen bezorgservice. Zowel in de ochtend als in de middag rijden onze chauffeurs hun routes.
Een auto op de planning staan voor een grote onderhoudsbeurt? Geef uw bestelling tijdig aan ons door, zodat u zeker bent dat u de benodigde onderdelen op tijd in huis heeft.

Ruilen/retour

Ruilen of retourneren van onderdelen is altijd mogelijk binnen 8 dagen met bon. Mits in de originele verpakking in goede staat. Dit met uitzondering van elektrische of speciaal voor u bestelde onderdelen. Deze kunnen om begrijpelijke redenen helaas niet retour.

Garanties

Heeft u een onderdeel voor garantie? Om uw garanties zo goed mogelijk in behandeling te kunnen nemen ontvangen wij graag alle gegevens van het desbetreffende voertuig. Download onderstaand garantieformulier en lever deze volledig ingevuld met het onderdeel in bij een van onze servicemedewerkers of geef dit mee aan een van onze chauffeurs.

Betalingsvoorwaarden

Op onze leveringen is een betalingstermijn van 30 dagen van toepassing. Alle geleverde goederen blijven eigendom van AMC Zeist tot de volledige betaling heeft plaatsgevonden.