Extra voordeel door gezamenlijke inkoop

De Bende van…

Al jaren is AMC Zeist aangesloten bij ‘De Bende van…’. Hierin heeft een aantal andere kleinere, onafhankelijke grossiers zijn krachten gebundeld. Dit maakt het mogelijk om gezamenlijk auto-onderdelen en materialen in te kopen en hierin eigen acties te voeren. Deze acties worden gepubliceerd in het gezamenlijke actiemagazine.

ALLPARTS Nederland

Sinds 2014 is AMC Zeist aangesloten bij ALLPARTS Nederland. Hierdoor hebben wij toegang tot een grote internationale inkooporganisatie van auto-onderdelen en gereedschappen.

Bij ALLPARTS zijn meer dan 60 leveranciers aangesloten, waardoor wij auto-onderdelen, -materialen en accessoires uit de grootste magazijnen van de Benelux kunnen leveren.

Door de uitstekende condities tussen de aangesloten leveranciers onderling en de scherpere inkoop als geheel, profiteert u direct van de betere prijs van uw auto-onderdelen.

Onze vaste zakelijke klanten kunnen binnenkort via het webportaal van Amc de actuele voorraad checken. Hebben we dat onderdeel niet in huis, dan is levering na contact met ons alsnog binnen 24 uur geregeld. Ook kan via het portaal online worden besteld.

ALLPARTS